HauKunto

 

 

- Pidä huolta koirastasi!

 

Koirasi hyvinvoinnin tueksi - Keski-Uusimaa ja pk-seutu

 

Esittely

HauKunto on yhden naisen toteutus koirasi hyvinvoinnin tueksi. Palveluihini kuuluvat koirahieronta, O.T.E. hieronta® ja laserhoidot muun hoidon yhteydessä.

Olen Kirsti Hyppönen ja valmistuin Tampereen Urheiluhierojakoulusta koirahierojaksi vuonna 2005. Lisäkoulutuksena olen suorittanut maailman ensimmäisten joukossa O.T.E. hieronta® Pro Canis -koulutuksen syksyllä 2021.

Koiraharrastukseni on alkanut hevostelun jatkeena vuonna -93 ja siitä lähtien kotona on ollut 1-3 koiraa koko ajan. Harrastuksista vuosien varrella ovat tulleet tutuiksi omien koirien kanssa näyttelyt, agility, toko, verijälki, pelastus, paimennus sekä vetokoiralajit. Tavoitteellinen treenaaminen ja kisaaminen ovat jääneet minimiin ja panostan koirien kanssa liikkumiseen ja yhteiseen aikaan perheen kanssa. Tällä hetkellä nelijalkaisia perheessä on 3 kpl – 2 suomenlapinkoiraa ja siperianhusky.

Asiakaskuntani mukana olen perehtynyt syvemmin veto-, suojelu- ja metsästyskoirien käyttöön sekä treenaukseen. Tutuksi ovat tulleet myös monet vinttikoirat sekä laumanvartijat. Tietenkään unohtamatta yleisempien lajien vaatimuksia sekä kotikoiria. Etenkin seniorikoirat ja kohtaamiset niiden kanssa ovat sydäntä lähellä.

On koirasi minkä rotuinen, kokoinen tai missä käytössä tahansa, se tulee todennäköisesti jossakin elämänsä vaiheessa tarvitsemaan lihashuoltoa. Lihashuolto on parhaimmillaan ennaltaehkäisevää ja sopeutetaan koiraan normaaliin elämään ja treenaukseen sopivaksi.

Kohtaan koiran yksilönä. Hierontahoidoissa en pakota koiraa kyljelleen vaan se saa alussa pääsääntöisesti valita asentonsa itse. Tällä tavalla aremmankin koiran saa luottamaan tilanteeseen kun sillä säilyy valinnan vapaus – paikallaan toki on pysyttävä. Lähes poikkeuksetta seuraavalla hoitokerralla koira jo alkuvaiheessa itse hakeutuu kyljelleen.

Teen kotikäyntejä Keski-Uusimaalla ja pääkaupunkiseudulla, vastaanottoni sijaitsee Tuusulan Riihikalliossa trimmaamo Petite Kingdomin tiloissa (Metsontie 6).

Vastaanotot:

 

Kotikäynnit Keski-Uusimaa ja pk-seutu, ajanvaraus ja hinnasto

 

 

 

Yhteystiedot

 

HauKunto

Kirsti Hyppönen
Raala, Nurmijärvi
p. 040 563 6713
Sähköposti: kirsti@haukunto.fi
Y-tunnus: 1952938-5

Ota yhteyttä!

Hyväksyn, että tietojani käsitellään sähköpostiveisteissä. Tietosuojaseloste löytyy jokaisen sivun alalaidasta.